Egy univerzum, ami elfér pár négyzetméteren?

Egy univerzum, ami elfér pár négyzetméteren?

Hidd el, létezik! Mutatom, hogy hol! Tarts velem!

Kaland? Utazás? Idegen világok felfedezése? Óceánok, hegyek meghódítása? Ráadásul mindezt olcsón, és a fotelt sem kell hozzá elhagynod? Naná!

Mindenki vágyódik valahova. Mindenki szeretne utazni, gyönyörű tájakon kirándulni. A végtelen afrikai szafarin kalandozni, vagy bejárni az ismeretlen világok feltárt vagy épp még rejtett csodáit. Él bennünk a kíváncsiság, a kalandvágy, a megbújó szépségek felfedezésével járó izgalmak utáni, szűnni nem akaró sóvárgás. Meg akarjuk ismerni az őserdők, a tengerek, a piramisok mélyebb titkait. A végtelen sztyeppék, a felhők fölé nyúló hegycsúcsok hívószavát. A csoda körülöttünk van, csak nyúlnod kell érte és megkaphatod!

Vannak, akik megtehetik és meg is teszik, hogy rendszeresen utazzanak, nyaraljanak. Vagy azért, mert az anyagiak nem szabnak gátat nekik, vagy azért, mert a munkájukból adódóan sok-sok helyet bejárhatnak. Ők a szerencsés kevesek. Viszont a többség nem engedheti meg magának, hogy kedve szerint ismerje meg a körülötte lévő világ kincseit, pedig ott ég bennük az utazás iránti vágy és szenvedély, de a sárga csekkek, a folytonos robot és munka körforgásából nehéz kiszakadni. Helyt kell állni számos fronton szülőként, beosztottként vagy diákként, ami felemészti az időnket, energiánkat és pénzünket is sok esetben. Ismerős, ugye? Az utazási irodák meg drágák, és a csoportos utak – ha indulnak egyáltalán – sem olyan jók, mint amikor a családdal megyünk nyaralni, ráadásul egyénileg sem olcsó mulatság eljutni a kiszemelt, hőn áhított helyre.

Pedig mindenki megérdemli, hogy megélje a varázslatot, amit egy utazás kínál, hogy megérezze, hogy milyen a csillagok között táncolni.

De akkor mi nyújthat élményt, ha nem tehetem meg, hogy utazzak?

A hely, ahol Te kerülsz a középpontba!

Kérdezhetné bárki teljes joggal, de jó hír az, hogy nincs minden veszve, mert megmutatom, hogyan lehet felfedezni, bejárni egy egész galaxist. Ugyanis létezik egy hely, ahova belépve minden elérhetővé válik, bárhova is húz a szíved. Létezik egy hely, ahol világok tárulnak eléd, ahol szabad lehetsz. Ahol megmártózhatsz a legmélyebb vizekben, és ahol minden tudást megkaphatsz. Eljuthatsz olyan helyekre, melyek létezéséről sem hallottál. Megismerheted az igazi hősöket, de megtalálhatod a nyugalmat is, ha úgy érzed, hogy pihenésre van szükséged.

Eleven és valódi az a néhány négyzetméteres kis helység, ahol barátokat találsz, minden lehetséges és bárki bőrébe belebújhatsz úgy, hogy mindez csak egy karnyújtásnyi távolságra lesz tőled, amint átléped a varázskaput.

Ez fantasztikus! Mi ez a hely, hol találom?

Mutatom, íme:

Álomgyár könyvesbolt – Szekszárd, Széchenyi utca 26. – Ahol világok tárulnak elénk!

A kiadónak az ország tizenhét pontján vannak üzletei, de ha Szekszárdon jársz akkor a belváros szívében, egész pontosan a Széchenyi utca 26. szám alatt találod ezt a gyönyörűen, hangulatosan berendezett szigetet, ahol minden adott, hogy a lelked szárnyaljon és átéljen számtalan csatát, kalandot, intrikát, szerelmet, borzongást vagy a tökéletes béke és harmónia állapotát.

Garantálom, hogy nem fogsz csalódni, mindegy, hogy milyen izgalmakra vágysz!

A kínálat változatos és sokszínű. Magyar és külföldi szerzők remekművei sorakoznak a polcokon és asztalokon ízlésesen, hívogatóan elrendezve, amikre ránézve úgy érzed majd, hogy hazaértél, hogy könyvrajongóként végre megtaláltad azt a helyet, ahol mindig is lenni szerettél volna. Ahol egyszerűen nem bírod ki, hogy ne mártózz meg a betűk csodálatos világában, ahol az olvasás és a könyvek iránti szeretet szenvedéllyé változik.

Az élményt csak fokozza, hogy a dolgozók barátságosan, segítőkészen, szeretetteljes mosollyal az arcukon állnak a rendelkezésedre függetlenül attól, hogy a könyv amit szeretnél az készletről kapható-e, vagy a választott kötet egy gyors rendelés útján válhat megbízható barátoddá.

Ráadásul nem kell egy vagyont költeni ahhoz, hogy átéld a különböző világok szépségeit. Az üzletben folyamatos akcióban vannak a 999 Ft-os és az 1499 Ft-os Álomgyár kiadványok, kötetek, amikből bátran lehet válogatni. Minden hónapban két napon át, bolti akciós napok keretein belül, minden teljes árú könyvre 25% kedvezményt biztosítanak, és ezen felül állandó 5% kedvezményt adnak minden kötetre. Továbbá rendszeresen megújuló, időszakos promóciókkal készülnek a vásárlók legnagyobb örömére, melyekről bővebben a bolt Facebook oldalán lehet tájékozódni – a sok-sok érdekes poszt mellett –, és ahol fel is veheted velük a kapcsolatot.

De ha úgy érzed, hogy személyesen szeretnéd átérezni az üzlet barátságos hangulatát, akkor megteheted ezt:

Hétfő – Péntek, 9:00 – 18:00 óra között

Szombat, vasárnap – ZÁRVA

De bátran felteheted a kérdéseidet az alábbi elérhetőségek egyikén is, hisz mindenre készséggel válaszolnak:

Telefon: +36-74-676-585

E-mail: szekszard@alomgyar.hu

Fordulj feléjük bizalommal, nem hagyják széthullni az álmaid!

Ahol minden vágyad valóra válhat!
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük